En skikkelig god kyllingrett med spennende tropiske smaker! Den krever minimalt med tilberedelser og gjør seg selv i ovnen. Server gjerne med en grønn salat og ris i hverdagen eller nanbrød og cashewnøtter til festligere lag. 

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfileter
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks hermetisk ananas
  • 2 ts rød currypaste
  • 2 stk fersken
  • Paprika (rød, gul og grønn)
  • Salt og pepper
  • Valgfritt tilbehør: nanbrød, ris, salat, cashewnøtter/peanøtter

Oppskrift

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Ha kokosmelk i en kjele. Varm opp på middels varme og rør inn curry paste og saften fra ananasboksen. La sause godgjøre seg på middels varme i noe minutter mens du kutter opp paprika og fersken. 
  3. Ha kokossausen i en ildfast form. fordel grønnsakene og kyllingen i formen og topp med ananasringer og gjerne litt salt og pepper. Stek på 200 grader i ca. 30 min til kyllingen er gjennomstekt. Server med salat, ris, nanbrød eller lignende. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email