En skikkelig god kyllingrett med spennende tropiske smaker! Den krever minimalt med tilberedelser og gjør seg selv i ovnen. Server gjerne med en grønn salat og ris i hverdagen eller nanbrød og cashewnøtter til festligere lag.
Ingredienser
- 4 stk kyllingfileter
- 1 boks kokosmelk
- 1 boks hermetisk ananas
- 2 ts rød currypaste
- 2 stk fersken
- Paprika (rød, gul og grønn)
- Salt og pepper
- Valgfritt tilbehør: nanbrød, ris, salat, cashewnøtter/peanøtter
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- Ha kokosmelk i en kjele. Varm opp på middels varme og rør inn curry paste og saften fra ananasboksen. La sause godgjøre seg på middels varme i noe minutter mens du kutter opp paprika og fersken.
- Ha kokossausen i en ildfast form. fordel grønnsakene og kyllingen i formen og topp med ananasringer og gjerne litt salt og pepper. Stek på 200 grader i ca. 30 min til kyllingen er gjennomstekt. Server med salat, ris, nanbrød eller lignende.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂