Denne dippen er perfekt helgekos med gullrekka på tv. En sunn dipp full av meksikanske smaker og nyttige næringsstoffer. Skikkelig kosemat!

Ingredienser

(4 sultne eller 6 fysne)

  • 1 boks bønner (230 g)
  • 1 glass salsa (300 g)
  • Tacokrydder
  • 2 stk avokado
  • 300 g mager kesam/gresk yoghurt
  • Koriander
  • Jalapenos
  • Mais
  • Nachochips

Oppskrift

  1. Bland bønner sammen med 1 ss salsa, 1 ss tacokrydder og ca. en neve hakket koriander. Bruk stavmikser eller blender for å få en glatt masse.
  2. Lag guacamole ved å mose avokado sammen med 1 ss salsa og 1 ss tacokrydder. 
  3. Fordel bønnemiksen nederst i en form, deretter ett lag med kesam/yoghurt, så ett lag med salsa og tilslutt guacamole. Topp med Jalapenos, mais og fersk koriander. Dryss gjerne litt revet ost på toppen. Serve med nachochips.

Notater

  • Bør spises samme dag men holder seg en dag i kjøleskap.
  • Jalapenos kan erstattes med oliven for en mindre spicy versjon.
  • Mager kesam kan erstattes med lettrømme

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email