Disse tacokrydrede kikertene løfter fredagstacoen til nye høyder. De er sunne, skikkelig crunchy og næringsrike. Absolutt en fullverdig erstatter for nachochipsene! Putt de i tacolefsa, bruk de som topping i tacosalaten eller spis de som snacks. God tacofredag!

Ingredienser

  • 1 boks kikerter
  • 1/2 – 1 pose tacokrydder
  • 2 ss olje
  • Alternativ: chiliflak eller annet krydder. 

Oppskrift

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft
  2. Skyll kikertene og tørk de godt med tørkepapir.
  3. Ha kikertene over i en bolle sammen med oljen og krydret. Bland godt og fordel kikertene på et bakebrett kledd med bakepapir.
  4. Stek i ca. 30 minutter til kikertene er gyldne og sprø. Rør litt på kikertene halvveis i steketiden og la de avkjøles i ovnen med døren på gløtt for best resultat.

Server gjerne sammen med fredagstacoen som et sunt og proteinrikt alternativ til nachochips.

Notater

  • Steketid kan variere fra ovn til ovn.
  • Oppbevares i luftett boks.
  • Mengden krydder kommer ann på hvor sterkt krydrede kikerter du ønsker. Jeg tilsetter alltid hele posen + litt ekstra chili.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email