Tacosalat formet som en blomst. En morsom vri på fredagstacoen, eller kanskje lunsj av gårsdagens tacorester? Uansett, taco slår aldri feil!

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • Nachochips
  • Salatblanding
  • Valgfrie grønnsaker (mais, agurk, soltørket tomat, paprika etc)
  • 400 g Karbonadedeig (eller 200 g karbonadedeig + 1 boks kidneybønner)
  • Tacokrydder
  • Revet ost
  • Salsa/tacosaus
  • Rømme/kesam
  • valgfritt: Guacamole/avokado

Oppskrift

  1. Stek karbonadedeigen sammen med tacokrydderet.
  2. Hakk opp grønnsaker, bland med salaten og fordel i skåler.
  3. Fordel tacokjøttet over salaten og topp med ost, salsa, rømme/kesam og eventuelt guacamole. Legg gjerne osten på varmt kjøtt slik at den smelter litt.
  4. Til slutt danderer du med nachochips rundt skålen så det ser ut som en blomst.

Fordel litt fyll på hver nachochip eller spis med kniv og gaffel.

Notater:

  • Bytt ut 50% av karbonadedeigen med bønner for å redusere kjøttmengden eller bruk en vegetariansk/vegansk kjøtterstatning for en kjøttfri rett.
  • Velg lettrømme/mager kesam for et magrere alternativ.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email