…eller dekonstruert sushi? Kall det hva du vil, bare lov meg å prøve! Dette er en tallerken fylt med fersk fisk, frukt, grønt og ris. Alt det gode du forbinder med sushi og mer til! En frisk og god fiskemiddag som passer ypperlig i sommervarmen. 

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 1 pose ris
  • 300 g salmalaks
  • 1 mango
  • 1 liten avokado (1/2 stor)
  • Wakamesalat (sjøgress salat)
  • Syltet ingefær
  • Vårløk
  • Sesamfrø eller gresskarfrø
  • Tilbehør: Soyasaus og wasabi

Oppskrift

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. Del opp salmalaks, avokado og mango i terninger og hakk vårløken. 
  2. Spre risen utover to tallerkner. Fordel fisk, mango, avokado, syltet ingefær og wakamesalat over risen og topp med vårløk og frø. Server med soyasaus og wasabi.

Notater

  • Salmalaks kan erstattes med røkt laks eller fersk tunfisk.
  • Wakamesalat kan droppes eller erstattes med agurkstrimler, nori etc. 

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email