Her kommer en frisk og god påskedessert som er så sunn at du til og med kan spise den til frokost! Et lettere alternativ når du trenger en pause fra den mektige påskematen. 

Ingredienser

(2 store eller 4 små porsjoner)

  • 300 g vaniljekesam
  • 100 g mandler
  • 2 appelsiner
  • 2 ss honning
  • Havsalt
  • Kanel
  • Mørk sjokolade og/eller honning til topping (valgfritt men anbefalt!)

Oppskrift

  1. Hakk mandler og bland dem med honning, litt havsalt og kanel i en bolle. Rist mandlene i en stekepanne eller i stekeovn på 200 grader i ca. 10 min. Avkjøl på bakepapir.
  2. Skrell appelsinene og skjær de opp i biter.
  3. Fordel mandler, kesam og appelsin lagvis i glass eller porsjonsskåler. Begynn og avslutt med mandler. Topp gjerne med litt ekstra honning og mørk sjokolade.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email