Denne suppen passer perfekt i en hektisk hverdag hvor du ikke har all verdens tid til å lage middag. Den er sunn, god og deilig lun på en kald høstdag. Enjoy!
Ingredienser
(2 porsjoner)
- 200 g kylling
- 1 boks kikerter
- 1 boks kokosmelk (jeg brukte original)
- ca. 300 g asiastisk grønnsaksblanding (eller valgfrie grønnsaker)
- 1 kyllingfond/buljongterning
- salt, pepper, chilikrydder
Oppskrift
- Ha kokosmelken i en kjele sammen med fond/buljong og krydder. Rør godt under oppvarming. Tilsett så grønnsakene og la suppen småputre. Smak til med krydder. Jeg tilsatte litt salt, pepper og chili i tillegg til kyllingfond.
- Mens suppen småkoker deler du opp kyllingen og steker den i litt olje. Jeg krydret kyllingen med salt, pepper og litt chili.
- Syll kikertene og ha i suppen når det gjenstår ca. 10 min av koketiden. Jeg lot suppen koke i totalt 20 minutter slik at grønnsakene mørnet og suppen tyknet litt. Topp suppen med den ferdigstekte kyllingen og server med nanbrød.
Notater
- Jeg brukte en pose med ferdig wokblanding. Velg de grønnsakene du ønsker.
- Kylling kan erstattes med annet kjøtt, fisk eller utelates for vegetariansk suppe.
Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂