Denne suppen passer perfekt i en hektisk hverdag hvor du ikke har all verdens tid til å lage middag. Den er sunn, god og deilig lun på en kald høstdag. Enjoy!

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 200 g kylling
  • 1 boks kikerter
  • 1 boks kokosmelk (jeg brukte original)
  • ca. 300 g asiastisk grønnsaksblanding (eller valgfrie grønnsaker)
  • 1 kyllingfond/buljongterning
  • salt, pepper, chilikrydder

Oppskrift

  1. Ha kokosmelken i en kjele sammen med fond/buljong og krydder. Rør godt under oppvarming. Tilsett så grønnsakene og la suppen småputre. Smak til med krydder. Jeg tilsatte litt salt, pepper og chili i tillegg til kyllingfond.
  2. Mens suppen småkoker deler du opp kyllingen og steker den i litt olje. Jeg krydret kyllingen med salt, pepper og litt chili.
  3. Syll kikertene og ha i suppen når det gjenstår ca. 10 min av koketiden. Jeg lot suppen koke i totalt 20 minutter slik at grønnsakene mørnet og suppen tyknet litt. Topp suppen med den ferdigstekte kyllingen og server med nanbrød.

Notater

  • Jeg brukte en pose med ferdig wokblanding. Velg de grønnsakene du ønsker.
  • Kylling kan erstattes med annet kjøtt, fisk eller utelates for vegetariansk suppe.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email