Salt, søtt, sprøtt og godt – dette er alt annet enn en kjedelig salat!

Ingredienser

(1 porsjon)

  • 30 g mandler
  • 2 ts honning 
  • 1 klype havsalt 
  • 30 g soltørket tomat 
  • 1/2 agurk 
  • 40 g salsiccia (eller annen type spekepølse/spekeskinke)
  • 40 g brie 
  • 1/4 hakket rødløk 
  • Salat
  • Olivenolje, honning, salt og pepper 

Oppskrift 

  1. Vend mandlene inn i honningen og dryss over litt havsalt. fordel mandlene på et stekebrett og stek på 200 grader i ca. 10 min til de er gyldne. Du kan også steken mandlene i stekepanne under omrøring. 
  2. Hakk opp rødløk, soltørket tomat og agurk. Del opp spekepølsen og brien. Ha grønnsakene, osten, spekepølsen og de karamelliserte mandlene i en bolle eller på en asjett, krydre med salt og pepper og dryss over litt god olivenolje og eventuelt litt honning. Server gjerne med lune baguetter, chiabatta eller lignende.  

Notater

  • Salsiccia kan estattes med annen spekepølse eller spekeskinke.

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar