Denne smoothien drikker jeg gjerne etter trening eller som et avkjølende mellommåltid på varme sommerdager. Den er sunn, søt og frisk og inneholder ingredienser kroppen min digger og som gir meg god energi. Tilsett gjerne havregryn for å gjøre den ekstra mettende. 

Ingredienser 

(2 personer)

  • 1 stor banan (godt moden, fryst eller fersk)
  • 200 g fryste jordbær 
  • 2 dl juice (jeg brukte tropisk juice)
  • 200 g vaniljeyoghurt/kesam 
  • Valgfritt: 4 ss havregryn 

Oppskrift

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en blender og nyt!

Notater

  • Frys ned skikkelig overmodne bananer – de passer perfekt i smoothies!
  • Velg laktosefri/melkefri yoghurt om nødvendig. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar