Sunne, sukkerfrie, superenkle å lage og med smak av karamell, peanøtt og sjokolade. Kan det blir bedre? Jeg sier ikke mer, du MÅ bare prøve!

Ingredienser

  • 10 store, myke dadler
  • Peanøttsmør
  • 200 g sjokolade
  • Valgfritt: salte peanøtter

Oppskrift

  1. Skjær et dypt snitt i dadlene på langs og fjern steinene. Pass på at du ikke deler de helt i to.
  2. Fyll hver daddel med 1 ts peanøttsmør. Sett dadlene kjølig mens du smelter sjokoladen.
  3. Del sjokoladen i biter og smelt over et vannbad eller i mikroovnen.
  4. Dekk de fylte dadlene med sjokolade og sett kjølig til sjokoladen har stivnet.

Notater:

  • Bruk den sjokoladen du foretrekker. Jeg brukte en mørk sukkerfri type. Velg en lysere sjokolade for en mer barnevennlig variant. 
  • Jo mykere dadler du bruker jo bedre. 
  • Jeg anbefaler å bruke et peanøttsmør som kun inneholder peanøtter og salt.
  • Bland peanøttsmøret med litt agavesirup eller honning for ekstra sødme og karamellsmak.
  • Oppbevar i kjøleskap eller fryser.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email