En sunn og god kyllingmiddag med salt skinke og en sødmefull salat. Sleng kyllingen på grillen om sommeren, i ovnen om vinteren og erstatt nektarinen med epler, plommer eller annen frukt, så har du en middagsrett som passer enhver sesong. 

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 2 stk kyllingfilet 
  • 4 stk serranoskinke/spekeskinke
  • 1 stk nektarin/fersken
  • 1/2 agurk
  • ca. 100 g sherrytomater 
  • 1 håndfull hakkede mandler 
  • 1/2 ss honning
  • Salt og pepper

Oppskrift

  1. Snurr kyllingen i skinken, krydre den med salt og pepper og stek den i stekepannen til gjennomstekt. Du kan også pakke den inn i aluminiumsfolie og grille den i ca.15 min eller ovnsbake den på 200 grader i ca. 20 min. Tid er avhengig av tykkelse på fileten. 
  2. Lag salaten ved å kutte opp grønnsakene og bland disse med hakkede mandler, honning og litt salt i en bolle. 
  3. Server gjerne med valgfritt tilbehør som ris, potetbåter, potetsalat, quinoa etc. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email