En sunn og god fiskerett som passer både til lunsj og middag. Server den gjerne med ris eller quinoa for et mer mettende måltid.
Ingredienser
(2 porsjoner)
- 200 g salmalaks
- 1 liten avokado
- Edamamebønner (ca. 150 – 200 g)
- 1 stk (søt)paprika
- 1 boks vannkastanjer
- 1/2 agurk
- Syltet ingefær
- Ruccolasalat
- Sojasaus og sitronsaft
Oppskrift
- Tilbered laksen slik du ønsker. Gjennomstek den, Stek den lett på hver slik at den fortsatt er litt rå i midten eller spis den fersk.
- Tin opp edamamebønnene i mikro eller stekepanne og fjern eventuelt belgen/skallet.
- Skjær paprika, agurk og avokado i passe store biter og hell vannet av vannkastanjene. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland sammen med litt sojasaus og sitronsaft. Topp med salamalaks og nyt!
Notater
- Salamalaks kan erstattes med vanlig laks eller røkt laks.
- Server gjerne med ris eller quinoa.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂