Denne salaten passer godt som tilbehør til grillmaten eller som et eget måltid om du serverer den med couscous, quinoa, rundstykker eller lignende.  

Ingredienser 

(2-4 porsjoner)

  • 3 stk nektarin eller fersken
  • 200 g aspargesbønner (fryste eller ferske)
  • 200 g cherrytomater 
  • 1 stk liten rødløk (1/2 stor) i tynne skiver 
  • 60 g cashewnøtter 
  • Ruccola 
  • Olivenolje 
  • Salt og pepper 

Marinade 

  • 4 ss olivenolje 
  • 2 ss flytende honning 
  • 1-2 ts balsamico vineddik

Oppskrift

  1. Legg aspargesbønnene, tomatene og rødløken på aluminiumsfolie, dryss over olje, salt og pepper og pakk godt inn. Legg pakken på grillen i ca. 15 min.
  2. Rør sammen ingrediensen til marinaden og sett til side. Del nektarinene i to og fjern steinen. Pensle nektarinene med marinaden og legg direkte på grillen i 2-3 min til de er møre.
  3. Anrett ruccola, de grillede grønnsakene, nektarinen og cashewnøtter på et fat og server salaten som tilbehør til grillmat eller som et eget måltid sammen med quinoa, couscous, rundstykker eller lignende.

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar