Ferske reker og fyldig avokado krem på toppen av godt brød – det kaller jeg skikkelig sommermat! Serverer du det sammen med en deilig tomat – og mozzarellasalat så har du en nydelig sommermiddag eller skikkelig luksuslunsj. Nytes best i godt selskap!
Ingredienser
- 1 kg reker (frosne eller ferske, frosne må tines i forveien)
- 1 liten avokado
- 2 ss majones
- 2 ts sitronsaft
- Salt og pepper
- 1 stk mozzarellaost
- 2 stk tomater
- Basilikum (fersk)
- 4 brødskiver (loff eller grovbrød)
Oppskrift
- Mos sammen avokado, majones, salt, pepper og sitronsaft til avokadokrem. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Skjær opp tomat og mozzarella i skiver og anrett vekselvis. Pynt gjerne med fersk basilikum.
- Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne eller på grillen til de blir sprø (kan droppes om du bruker ferskt brød).
- Smør avokadokremen utover brødskivene og topp med ferdigskrelte reker, salt og pepper. Server med tomat-og mozzarellasalat.
Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂