Ferske reker og fyldig avokado krem på toppen av godt brød – det kaller jeg skikkelig sommermat! Serverer du det sammen med en deilig tomat – og mozzarellasalat så har du en nydelig sommermiddag eller skikkelig luksuslunsj. Nytes best i godt selskap!

Ingredienser 

  • 1 kg reker (frosne eller ferske, frosne må tines i forveien)
  • 1 liten avokado
  • 2 ss majones
  • 2 ts sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 1 stk mozzarellaost
  • 2 stk tomater 
  • Basilikum (fersk)
  • 4 brødskiver (loff eller grovbrød)

Oppskrift

  1. Mos sammen avokado, majones, salt, pepper og sitronsaft til avokadokrem. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. 
  2. Skjær opp tomat og mozzarella i skiver og anrett vekselvis. Pynt gjerne med fersk basilikum.
  3. Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne eller på grillen til de blir sprø (kan droppes om du bruker ferskt brød). 
  4. Smør avokadokremen utover brødskivene og topp med ferdigskrelte reker, salt og pepper. Server med tomat-og mozzarellasalat.  

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email