En kjapp og god rett som passer til alle døgnets tider. Server gjerne med salat, rømmedressing og salsa. Tilbehør som potetbåter og nachochips gjør dette til et mettende middagsmåltid.

Ingredienser 

(3-4 porsjoner)

  • 6 stk tortillalefser
  • 1 stk stor avokado
  • 1 pakke spekeskinke
  • Salsa 
  • Revet ost

Valgfritt tilbehør

  • Potetbåter 
  • Nachoschips
  • Salsa
  • Salat/grønnsaker
  • Rømmedressing 
  • Lime

Oppskrift

  1. Mos avokadoen og gjør klar alle ingrediensene. Ha litt olje i en stekepanne og varm opp på middels varme. Legg en tortilla i stekepannen og spre avokados og litt salsa utover tortillaen. Topp med spekeskinke, ost og tilslutt en ny tortillalefse. Stek i noen minutter på hver side til lefsene er gyldne. Del lefsene opp i biter og server med rømmedressing, salsa, salat og eventuelt potetbåter eller nachochips.

Notater

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email