Dette pålegget er for deg som liker leverpostei men av ulike grunner ikke spiser det. Det kan være at du har allergier/intoleranser eller at bare ikke er så gira på å spise innmat (jeg skriver under på begge!). Jeg har brukt borlottibønner da jeg syntes de gir mest autentisk smak av leverpostei men andre hvite bønner eller kikerter fungerer også. Dette pålegget er ikke like næringsrikt som leverpostei, men det er proteinrikt, fettfattig og supergodt! 

Ingredienser

  • 1 boks borlottibønner (230 g)
  • 1/2-1 ts sitronsaft
  • 1-2 ts salt
  • 1/2-1 ts pepper
  • 1/2 ts chilipulver

Oppskrift

  1. Skyll bønnene godt. Ha de i en bolle sammen med resten av ingrediensene og most til postei med en stavmikser. Smak til med krydder og sitronsaft. Nyt på brødskiven, knekkebrødet eller i en wrap sammen med grønnsaker.

Notater

  • Borlottibønner kan erstattes med andre hvite bønner eller kikerter.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email