Denne pastasalaten er utrolig smakfull og metter godt. Jeg lager alltid en stor porsjon og spiser restene til lunsj dagen etter, den er nemlig like god kald som varm. Perfekt mat i forbindelse med trening!

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 100 g pasta
  • 2 ss pesto
  • 2 egg
  • 200 g skinke
  • 2 ss oliven
  • 2 ss soltørket tomater (hakket)
  • Salat og grønnsaker (paprika, agurk, løk)

Oppskrift

  1. Kok opp vann i to separat kjeler, en til egg og en til pasta. Kok pasta som anvist på pakken og egg så lenge du ønsker (hardkokt = 10-12 min).
  2. Mens eggene og pastaen koker hakker du opp skinke og grønnsakene.
  3. Når pastaen er ferdig kokt heller du av vannet og rører inn pesto.
  4. Når eggene er ferdig kokt legger du de i kaldt vann. Når eggene er kalde er de klare til å skrelles.
  5. Fordel pastaen, grønnsakene og egg i skåler. Bruk gjerne oljen fra de soltørkede tomatene som dressing for litt ekstra smak.

Notater:

  • Velg den typen pasta du liker best. Jeg anbefaler fullkornspasta eller en grønnsaksvariant.
  • Skinken kan byttes ut med en annen proteinkilde, f.eks. kylling.
  • Lag en ekstra stor porsjon så du har til lunsj dagen etter.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email