Denne påleggsalaten lager jeg støtt og stadig. Jeg har en boks stående i kjøleskapet slik at jeg alltid har noe sunt og godt å putte på brødskiven. Du kan også servere den med ris, pasta eller poteter til lunsj eller middag. Denne salaten er sunn, proteinrik og utrolig enkel å lage – perfekt i en travel hverdag! Jeg lager min egen salsa men du kan fint bruke ferdigkjøpt. Erstatte noe av salsaen med Kesam eller majones for et mer kremet salat.

Ingredienser 

  • 2 bokser tunfisk
  • 4 ss salsa 
  • (valgfritt: Kesam eller majones)

Oppskrift

  1. Lag salsa etter denne oppskriften: https://www.tonjesmuskelmat.no/enkel-hjemmelaget-salsa/ (eller bruk ferdigkjøpt).
  2. Hell vannet av tunfisken og bland sammen med salsaen. Spis som pålegg eller server med ris, pasta eller poteter til lunsj eller middag.

Notater

  • Tilsett majones eller kesam om du ønsker en mer kremet tunfisksalat.
  • Smak til. Tilsett mer/mindre salsa og krydder om nødvendig.
  • Oppbevares i lufttett boks i kjøleskapet. 
  • Tips: Lag en stor porsjon salsa så har du til påleggssalaten, fredagstacoen og middagstilbehør utover uken. 

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Skriv En Kommentar