Denne potetsalaten er en slager til grillmaten! Jeg har tilsatt grillet paprika og mais som gir en ekstra god smak.

Ingredienser
- 1 boks Creme fraich (300g)
- 8 stk kokte nypoteter (evt 4 store)
- 1 stk rød paprika
- 2 stk Vårløk
- 1 stk maiskolbe (evt 4 ss maiskorn)
- 2 ss hakket gressløk
- 1 ts Sitronsaft
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts pepper
Oppskrift
- Kok poteter hvis du ikke allerede har ferdigkokte poteter.
- Grill paprika og maiskolben noen minutter på hver side. Maiskolben skal være gylden. Det gjør ikke noe om paprikaen får grillmerker. Du kan også bruke grillpanne eller grillfunksjon i ovn. Grillet mais kan erstattes med hermetisk mais.
- Avkjøl paprikaen og fjern stilken og skallet. Kutt opp paprikaen i biter og skjer maiskornene av maiskolben. Hakk opp gressløk og vårløk. Skrell potetene og del de opp i passe store biter.
- Ha créme fraiche i en bolle og rør inn krydder og sitronsaft. Smak deg frem og tilsett eventuelt litt sukker/maislake eller krydder. Vend inn grønnsakene og potetene og server.
Notater
- Créme fraich kan erstattes med rømme.
- Du kan droppe å grille paprikaen men dette steget hever smaken.