En liten vri på tradisjonell marsipan. I denne oppskriften har jeg brukt både mandler og pistasjnøtter men erstatt gjerne mandlene med mer pistasjnøtter om du ønsker.

Ingredienser

  • 100 g pistasjnøtter
  • 100 g mandler
  • 200 g melis
  • 1-2 eggehviter 
  • Valgfritt: mørk sjokolade 

Oppskrift

  1. Mal mandler og pistasjnøtter i en kvern. Hvis du ønsker biter i marsipanen lar du noen nøtter være grovhakkede. Tilsett melis og eggehvite og bland til du får en fast masse. Form marsipanen slik du ønsker og dekk den gjerne med sjokolade. 

Notater

  • Mandler kan erstattes med mer pistasjnøtter. 
  • Bruk sukrinmelis for en sukkerfri marsipan. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar