Pestopasta er det jeg alltid tyr til når jeg har lyst en mettende og smakfull middag uten bruke lang tid på kjøkkenet. Denne retten er genial hvis du har litt rester av kjøtt og ost liggende og noe grønnsaker som burde vært spist. Oppskriften er til én person men lag gjerne en stor porsjon til hele familien eller så du har rester utover uken. Kjapp og god hverdagsmat!

Ingredienser 

  • 1 porsjon pasta (60-80 g)
  • 100 g skinke 
  • 1/2 broccoli 
  • 1/2 søtpaprika 
  • 1 neve revet ost
  • 1 ss pesto 
  • 1 ss crème fraîche
  • Krydder og urter 

Oppskrift 

  1. Kok pasta som anvist på pakken. I mellomtiden hakker opp grønnsakene.
  2. Tilsett broccolibukettene på slutten av koketiden til pastaen og kok den mør i noen minutter. Ta ut broccolien og hell vannet av pastaen.
  3. Rør inn 1 ss pesto og 1 ss crème fraîche (du kan eventuelt velge å bruke crème fraîche som topping). Tilsett skinken og grønnsakene. Topp det hele med revet ost, krydder og urter. 

Notater

  • Bruk den pastaen du ønske og de grønnsakene du har tilgjenglig.
  • Skinken kan erstattes med kylling eller annen proteinkilde.
  • Crème fraîche kan erstattes med Kesam, rømme etc.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email