En sunnere «brownie» laget med kun fire ingredienser, som konsistens som fudge og ikke krever steketid. Jeg trenger vel ikke si noe mer?

Ingredienser 

(4 barer)

  • 100 g peanøttsmør 
  • 50 g flytende honning
  • 5-10 g kakaopulver 
  • Havregryn 
  • Valgfritt: Havsalt 

Oppskrift 

  1. Kle en liten form med bakepapir/plastfilm. Strø et godt lag med havregryn og eventuelt et dryss med havsalt i formen. 
  2. Bland sammen peanøttsmør, honning og kakaopulver. Hvor mye kakaopulver du tilsetter er avhengig av hvor mørk sjokoladesmak du ønsker. 
  3. Press blandingen ned i formen og topp med et nytt lag havregryn. Sett formen i kjøleskap eller fryser til den får en fast konsistens. Del opp i biter og oppbevar kjølig. 

Notater

  • Tilsett gjerne ekstra hakkede peanøtter og litt salt hvis peanøttsmøret du bruker ikke inneholder dette fra før. 
  • Velg glutenfrie havregryn om nødvendig. 
  • Jeg syntes de er best om du oppbevarer de i fryseren og tiner litt før servering. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email