En sunnere «brownie» laget med kun fire ingredienser, som konsistens som fudge og ikke krever steketid. Jeg trenger vel ikke si noe mer?
Ingredienser
(4 barer)
- 100 g peanøttsmør
- 50 g flytende honning
- 5-10 g kakaopulver
- Havregryn
- Valgfritt: Havsalt
Oppskrift
- Kle en liten form med bakepapir/plastfilm. Strø et godt lag med havregryn og eventuelt et dryss med havsalt i formen.
- Bland sammen peanøttsmør, honning og kakaopulver. Hvor mye kakaopulver du tilsetter er avhengig av hvor mørk sjokoladesmak du ønsker.
- Press blandingen ned i formen og topp med et nytt lag havregryn. Sett formen i kjøleskap eller fryser til den får en fast konsistens. Del opp i biter og oppbevar kjølig.
Notater
- Tilsett gjerne ekstra hakkede peanøtter og litt salt hvis peanøttsmøret du bruker ikke inneholder dette fra før.
- Velg glutenfrie havregryn om nødvendig.
- Jeg syntes de er best om du oppbevarer de i fryseren og tiner litt før servering.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂