Pastasalat er min go-to når jeg ønsker noe kjapt og digg til middag og gjerne når jeg har rester i kjøleskapet jeg vil bli kvitt. Jeg lager alltid en ekstra stor porsjon så jeg har nok til lunsj dagen etterpå – denne pastasalaten smaker nemlig minst like godt kald!

Ingredienser 

(2 store middagsporsjoner eller 3-4 lunsjporsjoner)

  • ca. 400 g kylling (eller annen proteinkilde som skinke, egg, laks etc)
  • 2 porsjoner fullkornspasta (160-200 g tørr)
  • ca. 100 g fetaost 
  • ca. 100 g soltørket tomat 
  • 2 ss pesto
  • 1 boks hermetiske brekkbønner 
  • Oliven
  • Eventuelt andre grønnsaker 

Oppskrift

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn pesto. Tilsett (ferdig stekt) kylling, fetaost og resten av grønnsakene, bland alt godt sammen og server gjerne med en grønn salat. Middag i en fei!

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar