Ingredienser
(2 porsjoner)
- 270 g scampi (kokt)
- 150-200 g fetaost
- 1 boks linser
- 1 boks hakket tomat
- 1 boks vannkastanjer
- 200 g aspargesbønner (jeg brukte fryste)
- 1 stk rødløk, hakket
- 1 ss soyasaus
- 1 ss sennep (jeg brukte grov)
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- Hell hakkede tomater i en ildfast form. Tilsett linser (skyld først), hakket rødløk, vannkastanjer, og aspargesbønner. Bland sammen og krydre med salt og pepper.
- Bland sammen soyasaus, sennep og olje i en liten skål. Fordel scampien over grønnsakene, hell over dressingen og smuldre fetaosten over. Stek formen i 20 min til fetaosten er lett gylden og server gjerne med en god salat, grove baguetter etc.
Tips: er du skeptisk til sennepsdressingen kan du droppe sennepen i dressingen eller erstatte dressingen med f.eks søt chilisaus eller en annen oljebasert dressing.