En supersunn og god hverdagsmiddag som består av få ingredienser og er klar på 30 minutter. Helt topp på hektiske dager! Ps: lager du dobbel porsjon har du lunsj i morgen også.
Ingredienser
(2 porsjoner)
- 2 stk kyllingfilet.
- 2 porsjoner ris (= 1 stk boil in bag).
- Fetaost i olje (snackpack fra arla).
- Ruccola (og gjerne flere grønnsaker).
- Salt, pepper og olje (valgfritt).
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader (varmluft).
- Mariner kyllingfiletene i oljen fra fetaosten, salt, pepper og eventuelt annet krydder du liker.
- Legg kyllingfiletene i en ildfast form og stek i ca. 20-30 min til gjennomstekt.
- Kok opp en kjele med vann og kok risen når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden til kyllingen.
- Server kyllingen med ris, salat og fetaost.
Hverdagsmiddag på 1-2-3!
Notater:
- Ris kan byttes ut med pasta, potetbåter, byggryn eller annen karbohydratkilde.
- Kyllingen kan stekes raskt i panne først for å få en sprø stekeskorpe.
- Bruk en god olivenolje hvis du har behov for mer dressing.
- Ruccola kan erstattes med annen salattype.
Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂