Det kommer stadig nye og sunnere alternativer til godteri i butikkene. Produsentene reklamerer ofte med at produktene er sukkerfrie, fettfattige og proteinrike. Men det er ikke alltid smak og næringsinnhold er bedre enn orginalen. Jeg har testet Nick’s peanuts n’fudge bar.

Utseende: 

På kun 40 gram er baren liten av størrelse. Fargen og designet på innpakningen appellerer nok mer til jenter enn gutter. Baren har en kjerne av karamellfudge og salte peanøtter og er dekket med melkesjokolade. 

Konsistens: 

Baren er myk med litt crunch fra de salte peanøttene. Den ligner veldig en original Snickers i konsistens, men har en kjerne av karmellfudge med salte peanøtter og ikke lag slik som en vanlig Snickers.

Næringsinnhold (pr. 40 g):
Energi: 167 kcal
Fett: 13,6 g (5 g mettet fett)
Karbohydrater: 11 g 
Fiber: 8,1 g
Protein: 4,4 g

Min vurdering:

På tross av at dette er en sunnere sjokoladebar uten tilsatt sukker syntes jeg den smaker fantastisk godt! Den smaker ikke kunstig og de salte peanøttene (og størrelsen) gjør at den ikke blir for kvalmende. Den inneholder en god del fett (faktisk mer enn en vanlig Snickers) men det meste av fettet er av det sunne slaget. Innholdet av karbohydrater er betydelig lavere enn i en vanlig Snickers da sukkeret er byttet ut med søtningsstoffer. Baren er også en kilde til kostfiber og noe protein. Jeg mener Nick’s peanut’n fudge bar er et godt alternativ når du har lyst på sjokolade men ønsker å spise sukkerfritt. 

Score: 8/10


(Baren ble jeg først introdusert til via boostbox.no. Dette produktet er sponset men alle meninger er mine egne og 100% ærlige. Jeg har senere kjøpt barene i matbutikker. Barene kan også bestilles på diverse nettbutikker).

Skriv En Kommentar