Denne nachospannen er lasset med gode ingredienser som løfter smak og næringsinnhold til nye høyder. Den er et resultat av rester jeg hadde i kjøleskapet men smaken ble virkelig god. Hent gjerne inspirasjon fra denne retter og bruk det du har tilgjengelig.
Ingredienser
(4 porsjoner)
- 1 pose nachochips (ca. 180 g)
- 1 glass salsa (eller hjemmelaget, se notater)
- ca. 200 g kylling
- ca. 100 g skinke
- 1 boks hermetiske hvite bønner eller kikerter
- 1 boks hermetisk ananas
- 1/2 rødløk
- Revet ost (jeg brukte mozzarella)
- 1 stk avokado
Valgfritt tilbehør
- Koriander
- Crème frâich/rømme
- Guacamole
Oppskrift
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Kutt kyllingen i biter og stek den (hvis du ikke bruker ferdigstekt). Kutt opp skinken, skyll bønnene og skjær løken i tynne skiver. Fordel nachochipene utover en stekepanne. Fordel salsa, ost, kylling, skinke, bønner og løk. Stek i ovnen i ca. 12-15 min til osten er gylden. Topp pannen med koriander og avokado i biter. Server gjerne med Crème frâich/rømme og guacamole.
Notater
- Bruk den osten du liker best.
- Hjemmelaget salsa: https://www.tonjesmuskelmat.no/enkel-hjemmelaget-salsa/
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂