Denne nachospannen er lasset med gode ingredienser som løfter smak og næringsinnhold til nye høyder. Den er et resultat av rester jeg hadde i kjøleskapet men smaken ble virkelig god. Hent gjerne inspirasjon fra denne retter og bruk det du har tilgjengelig.

Ingredienser 

(4 porsjoner)

  • 1 pose nachochips (ca. 180 g)
  • 1 glass salsa (eller hjemmelaget, se notater)
  • ca. 200 g kylling 
  • ca. 100 g skinke 
  • 1 boks hermetiske hvite bønner eller kikerter
  • 1 boks hermetisk ananas 
  • 1/2 rødløk
  • Revet ost (jeg brukte mozzarella)
  • 1 stk avokado 

Valgfritt tilbehør

  • Koriander 
  • Crème frâich/rømme
  • Guacamole 

Oppskrift

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Kutt kyllingen i biter og stek den (hvis du ikke bruker ferdigstekt). Kutt opp skinken, skyll bønnene og skjær løken i tynne skiver. Fordel nachochipene utover en stekepanne. Fordel salsa, ost, kylling, skinke, bønner og løk. Stek i ovnen i ca. 12-15 min til osten er gylden. Topp pannen med koriander og avokado i biter. Server gjerne med Crème frâich/rømme og guacamole. 

Notater

  • Bruk den osten du liker best.
  • Hjemmelaget salsa: https://www.tonjesmuskelmat.no/enkel-hjemmelaget-salsa/

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email