Sitter du også igjen med ekstra lomper etter tacomiddagen? Tacofyllet er spist opp men det ligger igjen to lomper som ikke fikk være med på festen. Ikke fortvil (og ikke kast dem!), de er jo perfekt til lunsj dagen derpå! Her får du to tips til to lunsjwraps med og uten kjøtt.

Ingredienser

  • 100 g kylling og/eller 100 g bønner
  • Soltørket tomater (i olje)
  • Hermetisk ananas
  • Søtpaprika
  • Ruccola
  • Guacamole
  • Krydder: salt, pepper, chili

Oppskrift

  1. Stek kylling (eller bruk restekjøtt) og krydre med salt, pepper og litt chili. Mariner kjøttet i oljen fra de soltørkede tomatene. Sett til side mens du tilbereder de andre ingrediensene. Bruker du bønner skyller du bønnene og har de i en bolle med krydder og litt av oljen fra de soltørkede tomatene. Bland godt.
  2. Lag guacamole (hvis du ikke har rester) ved å mose avokado sammen med salt, pepper, chili og litt limejuice. Smak til.
  3. Kutt opp paprika og soltørkede tomater i strimler.
  4. Varm lompene i mikro eller ovn. Fyll lompene med ruccola, guacamole, paprika, soltørket tomater, ananas og kjøtt/bønner og nyyyyyt en god lunsj!

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email