Ingredienser
(3-4 porsjoner)
- 600 g Kylling
- 1 stk stor søtpotet (evt. 2 små)
- 1 stk søtpaprika
- 1 stk brokkoli
- 1 stk avokado
- 1 stk appelsin
- Salatblanding
- Krydder: salt, pepper, chili, kanel
- Olje til steking
- Valgfritt tilbehør: cashewnøtter, vinaigrette
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader. Del opp søtpoteter i terninger og brokkolien i buketter. Vend søtpoteten og brokkolien i litt olje, fordel utover et stekebrett og krydre med salt og pepper. Jeg drysset også litt kanel over søtpoteten, det blir så godt! Atle grønnsakene i ca. 20 min.
- Del opp appelsinen og avokadoen i biter og søtpaprikaen i skiver. Del kyllingen i strimlet og stek til gjennomstekt. Krydre med salt, pepper, chili og litt kanel.
- Anrett grønnsakene og kyllingen på asjetter (i en bolle) og server med baguetter, cashewnøtter, vinaigrette etc.