Ingredienser

(3-4 porsjoner)

  • 600 g Kylling 
  • 1 stk stor søtpotet (evt. 2 små)
  • 1 stk søtpaprika
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk avokado 
  • 1 stk appelsin
  • Salatblanding 
  • Krydder: salt, pepper, chili, kanel
  • Olje til steking 
  • Valgfritt tilbehør: cashewnøtter, vinaigrette

Oppskrift

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader. Del opp søtpoteter i terninger og brokkolien i buketter. Vend søtpoteten og brokkolien i litt olje, fordel utover et stekebrett og krydre med salt og pepper. Jeg drysset også litt kanel over søtpoteten, det blir så godt! Atle grønnsakene i ca. 20 min. 
  2. Del opp appelsinen og avokadoen i biter og søtpaprikaen i skiver. Del kyllingen i strimlet og stek til gjennomstekt. Krydre med salt, pepper, chili og litt kanel. 
  3. Anrett grønnsakene og kyllingen på asjetter (i en bolle) og server med baguetter, cashewnøtter, vinaigrette etc. 

Skriv En Kommentar