En deilig pastarett som har det «lille ekstra» men samtidig er kjapp og enkel å lage. Jeg kaller den «lettere» fordi bacon og kremfløte er byttet ut med skinke og matfløte slik at den passer til både hverdag og fest.

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 150 g skinke
  • 100 g sopp
  • 1 stk paprika 
  • 1 dl matfløte 
  • 1 eggeplomme
  • 1 neve revet ost (f.eks. Parmesan)
  • 2 porsjoner pasta (spaghetti)
  • Salt, hvitt pepper 

Oppskrift

  1. kok pasta som anvist på pakken. 
  2. Stek sopp og paprika i litt salt og pepper. Du kan velge å servere paprikaen rå hvis du ønsker litt crunch i retten.
  3. Varm opp matfløte til under kokepunktet. Ta kjelen av platen og tilsett osten. Rør godt til alt er blandet. Tilsett så eggeplommen og rør godt. Krydre med salt og pepper.
  4. Hell vannet av pastaen og bland pastaen med ostesausen, soppen, paprikaen og skinken. Server gjerne med litt ruccola eller annet grønt. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email