Det er mange grunner til å digge grillspyd! De er enkle å lage, kan varieres i det uendelige og passer like bra om du skal mette mange munner eller bare deg selv. Disse kyllingspydene med honningmarinade er en av mine favoritter.

Ingredienser

(ca. 4 spyd)

  • 400 g kylling 
  • 1 stk paprika
  • 1 liten løk
  • 1/4 stor ananas 
  • Minimais 

Honningmarinade

  • 2 ss honning
  • 2 ss olivenolje 
  • 1 ts sojasaus 
  • 1 ts sitronsaft
  • valgfritt: finhakket chili, salt, pepper, paprikakrydder, hvitløk 

Oppskrift

  1. Del kyllingen og ananas i terninger og løk, paprika i biter og minimais i biter. Tre ingrediensene vekselvis på grillspydene.
  2. Bland sammen ingrediensen til marinaden og pensle den på grillspydene. Grill spydene i ca. 10-15 min til kjøttet er gjennomstekt. Server med godt tilbehør som salat, bakt potet, potetsalat, ris osv.

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email