Det er mange grunner til å digge grillspyd! De er enkle å lage, kan varieres i det uendelige og passer like bra om du skal mette mange munner eller bare deg selv. Disse kyllingspydene med honningmarinade er en av mine favoritter.
Ingredienser
(ca. 4 spyd)
- 400 g kylling
- 1 stk paprika
- 1 liten løk
- 1/4 stor ananas
- Minimais
Honningmarinade
- 2 ss honning
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sojasaus
- 1 ts sitronsaft
- valgfritt: finhakket chili, salt, pepper, paprikakrydder, hvitløk
Oppskrift
- Del kyllingen og ananas i terninger og løk, paprika i biter og minimais i biter. Tre ingrediensene vekselvis på grillspydene.
- Bland sammen ingrediensen til marinaden og pensle den på grillspydene. Grill spydene i ca. 10-15 min til kjøttet er gjennomstekt. Server med godt tilbehør som salat, bakt potet, potetsalat, ris osv.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂