En ovnsbakt kyllingform med smaker fra middelhavet. Bon appétit!
Ingredienser
- 4 stk lårfilet av kylling
- 1 stk Aubergin
- 1 stk rødløk
- 3 stilker vårløk
- 100 g fetaost
- 3 ss rapsolje
- 1 ss honning
- Saften fra 1 sitron
- Oliven
Tilbehør
- Tzatziki
- Byggris
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 180 grader. Del auberginen i skiver, rødløken i båter og vårløken i 2 cm lange biter. Ha grønnsakene i en ildfast form og bland sammen. Dryss fetaost over og ha kyllingen på toppen.
- Bland sammen olje, honning og sitronsaft in en liten bolle. Dryss dette over formen og strø over litt salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek i ca. 40 min. Strø over oliven før servering og server gjerne med byggris og tzatziki.
Notater
- Oppskriften er inspirert av Delicious Magazine.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂