En ovnsbakt kyllingform med smaker fra middelhavet. Bon appétit! 

Ingredienser

  • 4 stk lårfilet av kylling 
  • 1 stk Aubergin
  • 1 stk rødløk
  • 3 stilker vårløk 
  • 100 g fetaost 
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ss honning 
  • Saften fra 1 sitron
  • Oliven 

Tilbehør 

  • Tzatziki
  • Byggris 

Oppskrift 

  • Forvarm stekeovnen til 180 grader. Del auberginen i skiver, rødløken i båter og vårløken i 2 cm lange biter. Ha grønnsakene i en ildfast form og bland sammen. Dryss fetaost over og ha kyllingen på toppen. 
  • Bland sammen olje, honning og sitronsaft in en liten bolle. Dryss dette over formen og strø over litt salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek i ca. 40 min. Strø over oliven før servering og server gjerne med byggris og tzatziki. 

Notater

  • Oppskriften er inspirert av Delicious Magazine.

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Skriv En Kommentar