En deilig kjøttfri pastarett med masse smak!

Ingredienser

(2 porsjoner)

  • 1 boks kikerter
  • 100 g sopp (jeg brukte aromasopp)
  • 1 stk sjalottløk
  • 200 g cherrytomater 
  • 2 ss crème frâich 
  • Ca. 60 g cashewnøtter 
  • 2 porsjoner fullkornspasta (60-80 g pr. pers)
  • Valgfritt krydder (jeg brukte salt, cayennepepper, paprika og spisskummen)
  • Olje til steking 

Oppskrift 

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Hakk opp løk og sopp og del opp tomatene. Stek løken i litt olje i en panne i noen minutter før du tilsetter soppen og nøttene. Krydre godt og stek videre til kikertene er møre.
  3. Hell vannet av pastaen og rør inn 2 ss crème frâich. Server pastaen med kikertblandingen og topp den med tomater og eventuelt annet garnityr. 

Notater

  • Kikerter kan erstattes med annen proteinkilde som bønner, tofu etc.
  • Cashewnøtter kan erstattes med andre typer nøtter/kjerner. 
  • Crème frâich kan erstattes med kesam eller et vegansk alternativ for en helt plantebasert rett. 

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email