Nydelige vafler laget av grøtrester! Perfekt hvis du har litt havregrøt til overs eller ønsker å lage vafler med supert næringsinnhold. Jeg lager ofte en ekstra stor porsjon havregrøt bare for å lage disse vaflene dagen derpå og nyter de enten til frokost, lunsj eller kveldsmat.

Ingredienser

(1 porsjon)

  • 1 porsjon havregrøt (se notater)
  • 1 egg
  • Ønsket søtning 
  • 1/2 ts bakepulver
  • Krydder: 1/2 ts salt, 1/2 ts kardemomme, 1 ts kanel (kan sløyfes hvis havregrøten allerede er krydret)
  • Eventuelt mer havre/mel 

Oppskrift 

  1. Bland havregrøtrestene med egg, bakepulver og eventuelt salt. Smak til slik at du får røren så søt du ønsker. Jeg blander min med stavmikser eller i en blender slik at jeg får en jevn røre men dette er valgfritt. Spe på med mer havre eller annen meltyper hvis røren bli veldig løs.
  2. Stek i vaffeljern. Disse vaflene inneholder ikke smør så det kan være lurt å smøre vaffeljernet hvis du ikke har et supert non-stick belegg. 

Notater

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email