Liker du eplekake vil du elske disse! De er perfekt å ha i tursekken, å spise som et mellommåltid når sulten melder seg eller som energipåfyll i forbindelse med trening.       

Ingredienser 

(8 barer)

  • 2 ss honning
  • 2 ss nøttesmør
  • 1 ss kanel
  • 1 ss kardemomme 
  • 2 små epler, revet (1 stort)
  • En klype salt 
  • 1 neve hakkede mandler 
  • 4 ss rosiner 

Oppskrift

  1. Ha eplene, honningen og peanøttsmøret i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring. Når alt er smeltet sammen tar du kjelen av varmen og tilsetter krydder, havregryn, hakkede mandler og rosiner. Kna deigen godt sammen (gjerne med en plastpose på hånden) og trykk ned i en plastkledd form. Sett kjølig til massen har stivnet, del opp i barer og nyt!

Notater: 

  • Honning kan erstattes med agavesirup, sukrinsirup eller lignende.
  • Mandelsmør, peanøttsmør og cashewsmør passer godt i disse barene. 
  • Oppbevares i kjøleskapet i 5-7 dager og kan fryses for lengre holdbarhet.

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email