Hver av disse burgerne koster faktisk under 10 kr! I tillegg er de proppfulle av proteiner og andre viktige næringsstoffer som omega 3 og vitamin D. Burgerne består av hermetisk tunfisk, egg og grønnsaker og smaker nydelig! Krydre med ditt favorittkrydder og server med burgerbrød, ovnsbakte poteter, bruk som fyll i pitabrød og wraps eller som pålegg på brødskiven. Hverdagsmat på sitt beste!

Ingredienser 

(4 store burgere)

  • 50 g sopp (sjampinjong)
  • 30 g paprika
  • 20 g vårløk
  • 1 egg
  • 2 bokser tunfisk
  • Krydder (jeg brukte salt, pepper, chili, paprika og basilikum)

Oppskrift

  1. Forvarm ovn til 180 grader.
  2. Hell vannet av tunfisken og ha den i en bolle. Tilsett egg og krydder og mos sammen med en stavmikser.
  3. Hakk opp grønnsakene og bland inn i tunfiskmassen. Form fire store burgere og stek på 180 grader i 20-30 min til kantene er gyldne. Server med ovnsbakte poteter, burgerbrød, bruk som fyll i pitabrød og wraps eller bruk som pålegg på brødskiven. Nam!

Notater

  • Krydder og grønnsaker kan varieres etter hva du liker og har tilgjengelig.  
  • Steketid er avhengig av ovn og størrelse på burgerne. Burgeren skal henge godt sammen og vøre gylden i kantene og saftig.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email