Hver av disse burgerne koster faktisk under 10 kr! I tillegg er de proppfulle av proteiner og andre viktige næringsstoffer som omega 3 og vitamin D. Burgerne består av hermetisk tunfisk, egg og grønnsaker og smaker nydelig! Krydre med ditt favorittkrydder og server med burgerbrød, ovnsbakte poteter, bruk som fyll i pitabrød og wraps eller som pålegg på brødskiven. Hverdagsmat på sitt beste!
Ingredienser
(4 store burgere)
- 50 g sopp (sjampinjong)
- 30 g paprika
- 20 g vårløk
- 1 egg
- 2 bokser tunfisk
- Krydder (jeg brukte salt, pepper, chili, paprika og basilikum)
Oppskrift
- Forvarm ovn til 180 grader.
- Hell vannet av tunfisken og ha den i en bolle. Tilsett egg og krydder og mos sammen med en stavmikser.
- Hakk opp grønnsakene og bland inn i tunfiskmassen. Form fire store burgere og stek på 180 grader i 20-30 min til kantene er gyldne. Server med ovnsbakte poteter, burgerbrød, bruk som fyll i pitabrød og wraps eller bruk som pålegg på brødskiven. Nam!
Notater
- Krydder og grønnsaker kan varieres etter hva du liker og har tilgjengelig.
- Steketid er avhengig av ovn og størrelse på burgerne. Burgeren skal henge godt sammen og vøre gylden i kantene og saftig.
Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂