En lett fiskemiddag eller en ekstra god lunsj – laks i pitabrød er både enkelt og digg! Disse pitabrødene er inspirert av mitt savn etter gresk mat og inneholder laks, fetaost og soltørket tomat. Bytt ut laksen med en annen fisketype og fyll gjerne på med oliven og rødløk for litt ekstra følelse av Hellas.

Ingredienser 

(4 pitabrød = middag til to eller lunsj til fire)

  • 4 stk pitabrød
  • 200 g røkt laks
  • 100 g fetaost (i olje)
  • 6 stk soltørket tomat 
  • Ruccola

Oppskrift

  1. Stek pitabrødene i ca. 5 min på 180 grader til de er litt gyldne. 
  2. Mens pitabrødene avkjøles lager du «fetaostdressingen» ved å mose fetaost sammen 1-2 ss av oljen fetaosten lå i + 6 stk opphakket soltørket tomater.
  3. Fyll hvert pitabrød med ca. 1/4 av fetaostdressingen, ca. 50g røkt laks og en liten neve ruccola. 

Notater

  • Røkt laks kan erstattes med varmebehandlet laks eller annen fisketype.
  • Bruk gjerne oliven, rødløk og andre grønnsaker også. 
  • Ruccola kan erstattes med spinat, kål eller annet grønt.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email