Disse kjeksene er luftige, sprø og med en deilig smak av kokos og kakao. Oppskriften er sukkerfri men du kan gjerne benytte vanlig sukker om du ønsker. I tillegg er de naturlig gluten – og melkefrie for deg som må ta hensyn til intoleranser.

Ingredienser
(ca. 20 stk)
- 160 g eggehvite (ca. 5 stk eggehviter)
- 150 g Sukrin gold
- 50 g sukrinmelis
- 200 g kokosmasse
- 15 g kakao
- En god klype havsalt
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- Stivpisk eggehvitene sammen med Sukrin gold og salt. Sukkeret skal være oppløst og du skal kunne danne topper av eggehvitene.
- Tilsett kokos, melis og kokosmasse og rør til du får en tykk masse.
- Fordel røren i topper utover et stekebrett og stek i ca. 10-12 min. La kjeksene avkjøles på bakepapiret til de har stivnet.
Notater
- Sukrin kan erstattes med brunt sukker og vanlig melis. Kjeksene vil antageligvis bli seigere i midten. Prøv deg frem.
- Oppskriften er inspirert av kokosmakroner.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂