Et av de beste barndomsminnene jeg har var lørdagslunsj med familien på en restaurant som het Skrågata. Jeg bestilte alltid «Skråbrød», en utrooooolig god bruschetta med kylling. Nå er Skrågata lagt ned for lengst men jeg tørr å påstå at denne bruschettaen smaker minst like godt som «Skråbrødet». 

INGREDIENSER

  • Godt grovbrød
  • Grov sennep
  • Majones
  • Kyllingfilet/kalkunbryst
  • Bacon
  • Tomater
  • Vårløk
  • Basilikum
  • Ruccola/salat
  • Salt, pepper, hvitløk
  • Olje til steking

OPPSKRIFT

  1. Stek først bacon og kylling (om du ikke har ferdigstekt kylling liggend) i olje. Krydre kyllingen med salt og pepper og legg til side. 
  2. Hakk opp tomat, vårløk og basilikum og bland sammen med salt og pepper i en bolle. 
  3. Stek brødskivene i samme panne som bacon og kjøttet er stekt i til de blir gylne og sprø. Krydre eventuelt med litt hvitløk til de
  4. Smør et tynt (eller tykt! Who am I to judge?) lag med sennep og majones på brødskiven. Topp med en god dose ruccola (eller annen salat), bacon, kjøtt og tilslutt tomatblandingen.

Nyt til brunch, lunsj eller lett middag.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram med #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager! 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email