Denne Bruschettaen fungerer ypperlig som tilbehør til suppe, som en luksusfrokost eller deilig lunsj. Den marinerte soppen gir masse smak og kombinasjonen av sprøstekt brødskive, kremet avokado og fetaost er bare helt nyyyyydelig!

Ingredienser

(2 stk)

  • 2 stk brødskiver (gjerne tørre)
  • 4 stk store aromasopp
  • 1 stk liten avokado eller 1/2 stor
  • Fetaost 
  • 1 liten ts brun eddik/soyasaus
  • 1 liten ts sitronsaft 
  • 2 ts flytende honning eller agavesirup
  • Salt og pepper
  • Olivenolje

Oppskrift 

  • Del opp soppen i skiver.
  • Bland sammen brun eddik/soyasaus, honning og sitronsaft og vend soppen inn i marinaden. La gjerne soppen ligge i marinaden en stund.
  • Pensle olivenolje på brødskivene og stek brødskivene og soppen på 200 grader i ca. 15-20 min til brødet er sprøtt og gyldent og soppen mør og karamellisert.
  • Mos avokado utover brødskivene, smuldre ønsket mengde fetaost over og topp det hele med soppen. Krydre med litt salt og pepper og nyt!

Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂 

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email