«NAM! de smaker som en blanding mellom bounty og kokosmakroner!» var reaksjonen til testpanelet da de fikk prøvesmake disse. Hvis du er glad i kokos er disse kulene noe for deg. Mye sunnere og mer næringsrike enn kjøpevarianten, men minst like gode på smak. Enjoy!

Ingredienser

  • 250 g revet kokos + ekstra som strø
  • 4 ss honning/agave/fibersirup gold
  • 2 ss kokosmelk (original)
  • 400 g Sjokolade

Oppskrift

(12 – 15 kuler)

  1. Bland sammen alle ingrediensene (unntatt sjokoladen) i en blender eller med stavmikser i bolle til du får en deig. Trill ut kuler med hendene og sett de kjølig mens du smelter sjokoladen. Jeg fikk 12 mellomstore kuler.
  2. Smelt sjokoladen i et vannbad eller i mikrobølgelovnen.
  3. Rull kulene i sjokolade og deretter i revet kokos. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.

Notater:

  • Bruk den sjokoladen du foretrekker. Jeg bruker mørk sukkerfri sjokolade. Velg en lysere sjokolade for en mer barnevennlig variant.
  • Jeg anbefaler å bruke fullfet kokosmelk for best smak. Kan erstattes med en lettere variant.
  • Restene av kokosmelkene kan brukes i smoothier, supper, curry etc.
  • For mer proteinrike kuler tilsetter du en scoop proteinpulver og øker mengden væske.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email