En deilig sunn middag som er enkel nok til å lage på en hverdag og luksuriøs nok til å nyte på en lørdagskveld. 

Ingredienser 

(2 porsjoner)

Biffsalat

  • 300 g biffstrimler 
  • 1/2 rødløk 
  • 100 g fetaost
  • 50 g oliven 
  • 50 g soltørket tomat (2 ss hakket)
  • 1 appelsin 
  • Spinat/salat

Appelsinvinaigrette

  • 1/2 appelsin
  • 1/2 sitron
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss flytende honning
  • 1/2 ts røkt paprika (valgfritt)
  • 1/2 ts salt

Valgfritt tilbehør

  • Potetsalat 
  • Rundstykker 
  • Krutonger 

Oppskrift

  1. Lag appelsinvinaigrette ved å blande alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
  2. Hakk opp løk og stek den noen minutter i en panne sammen med litt olje eller smør. Tilsett biffstrimler og stek videre til kjøttet er gjennomstekt.
  3. Anrett salat, fetaost, soltørket tomat, oliven og appelsin i biter på en tallerken. Legg biffstrimlene på toppen og server med appelsinvinaigrette og annet valgfritt tilbehør. 

Notater

  • Biffstrimler kan ersattes med svin, kylling eller annet kjøltttype.
  • Bruk de grønnsakene du ønsker.
  • Inspirasjon til dressing er hentet fra kvardagsmat.no.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email