En rask og enkel lakseform med asiatiske smaker.

Ingredienser
(4 porsjoner)
- 4 stk laksefileter
- 3 stk gulrøtter
- 1 stk rødløk
- 1 stk paprika
- 1/2 stk lime (saften)
- 1 boks vannkastanjer
- 200 g sopp
- 200 g edamamebønner
- 400 g vannkastanjer
- 2 ss soyasaus
- 2 ss olivenolje
- Salt og pepper
Tilbehør
- Ris
- Soyasaus
- Chilisaus
Oppskrift
- Forvarm stekeovnen til 200 grader. Del opp gulrøttene, soppen, løken og paprikaen i biter og ha i en stor ildfast formen sammen med vannkastanjer og bønnene. Vend grønnsakene i olivenolje og soyasaus.
- Bak grønnsakene i ovnen i ca. 15 min. Ta formen ut av ovnen og legger laksen på toppen. Dryss over limesaft og krydre fisken lett før du setter formen tilbake i ovnen i ca. 10-15 min.
- Etter omtrent 30 min er grønnsakene møre og fisken gjennomstekt. Server med ris, soyasaus og chilisaus.
Har du laget noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på Instagram og tagg #tonjesmuskelmat og @pt_tonjemeinstad så ser jeg hva du lager! 🙂