Er du glad i asiatiske smaker vil du digge denne kyllingsandwichen. Soyasaus og syltet ingefær spicer opp kyllingfileten og gjør traust brødmat til ett spennende måltid! Sandwichen passer fint som en mettende lunsj eller lett middag. Enjoy!

Ingredienser

(1 sandwich)

  • 1 stk kyllingfilet
  • 2 stk aromasopp
  • 4 skiver søtpaprika
  • 50 g kremost
  • Syltet ingefær
  • 1 stilk vårløk
  • Salat
  • Soyasaus
  • Salt og pepper
  • Rundstykke

Oppskrift

  1. Bank kyllingfilet litt flatere med en kjevle eller håndbaken slik at den passer i rundstykket. Del sopp og paprikaen i skiver og hakk vårløk.
  2. Ha litt olje i en panne. Stek kyllingen på middels varme til den er gjennomstekt. Snu kyllingfileten underveis og pensle begge sider med soyasaus og krydre med salt og pepper. Stek soppen i samme panne som kyllingen og dryss over litt soyasaus, salt og pepper. Bruker du ferdig skivet sopp kan du bergene ca. en håndfull.
  3. Smør et godt lag med smøreost på rundstykket. Topp med salat, paprika, kylling, sopp, syltet ingefær og vårløk.

Notater

  • Rundstykket kan erstattes med brødskiver eller burgerbrød.
  • Aromasopp kan erstattes med annen type sopp. F.eks. sjampinjong.
  • Syltet ingefær fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker hvor de selger sushitilbehør.

Ps: lager du noen av oppskriftene mine? Del de gjerne på instagram! Tagg @pt_tonjemeinstad og #tonjesmuskelmat så ser jeg hva du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

DELE PÅ SOSIALE MEDIER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on email